Ääniaalloilla, musaleiri 3.-4.luokkalaisille

Perinteinen musaleiri 3.-4.-luokkalaisille kokoaa kaikki musaryhmäläiset ja muitakin Vaivioon valmistamaan kevään ohjelmaa. Musa-aallot keinuttavat ja kuljettavat leiriä uusiin maisemiin. Mukana iso liuta musaisosia ja ohjaajina Niina Riihimäki ja Tiina Korhonen. Leiri päättyy Siipimessuun sunnuntaina klo 12 Pielisensuun kirkkoon. Leirin hintaan 15e sisältyvät ateriat, majoitus ja paluukyyti sunnuntaina kirkolle.
 
  (*=Tieto vaaditaan)
(!=Tieto vahvistetaan)
Ääniaalloilla, musaleiri 3.-4 luokkalaisille
   
Kuvaus: Perinteinen musaleiri 3.-4.-luokkalaisille kokoaa kaikki musaryhmäläiset ja muitakin Vaivioon valmistamaan kevään ohjelmaa. Musa-aallot keinuttavat ja kuljettavat leiriä uusiin maisemiin. Mukana iso liuta musaisosia ja ohjaajina Niina Riihimäki ja Tiina Korhonen. Leiri päättyy Siipimessuun sunnuntaina klo 12 Pielisensuun kirkkoon. Leirin hintaan 15e sisältyvät ateriat, majoitus ja paluukyyti sunnuntaina kirkolle.
Alkaa: 02.02.2019 klo 10:00
Loppuu: 03.02.2019 klo 12:00
Sijainti: Vaivion leirikeskus
Osallistumismaksu: 15.00 €
Etunimi
*
Sukunimi
*
Lähiosoite
*
Postinumero
*
Postitoimipaikka
*
Sähköpostiosoite
*
allergiat ja erityisruokavalio
*
sairaudet ja lääkitys
*
kenen kaverin kanssa haluaisit majoittua
*
Vanhemman/huoltajan nimi
 
 
Haluatko tietää etunenässä tapahtumista ja toiminnastamme? Tilaa Pielisensuun seurakunnan uutiskirje "Pielispostilla" sähköpostiisi, niin pysyt ajan tasalla mitä kaikkea mäellä tapahtuu! Kirje ilmestyy noin kolmen viikon välein, ja voit peruuttaa sen milloin haluat.
Tilaa uutiskirje:
https://www.joensuunevl.fi/etusivu/luterilainen+kirkko+joensuussa/pielisensuun+seurakunta/tilaa+uutiskirje/